About

image

Hello, we are The Manica family. Papai Rogerio is both Brazilian and Italian, and Mamae Citra is Indonesian. We met in Australia when we were both studying at Melbourne University. Carla was born in 2009, Renan was born in 2011, and we are currently living in this hot, humid, wonderful place called Singapore.

Update: We are now living in Edmonton, Canada. We arrived here in July 2016.

Feel free to contact us at citramanica@gmail.com

Advertisements

67 thoughts on “About

    • Yeah, it’s great! I just started blogging again though, so only have a few posts… But will write regularly now, maybe twice a week. Just browsed through your blog, it’s nice!

  1. Hai Mbak Citra, aku sebelumnya terdampar duluan ke blog yang menjesgoreng, sukses nggarai aku ngikik2 dewe mocone *iki bahasa kok campur2*. Aku akan menjadi pembaca setia blog2 sampeyan, Mbak. Carla & Lenan kiyut2 kabeh! 😀

  2. Hai Mbak. Seru sekali ya tinggal di Spore. Telat banget nemu blog Mbak Citra setelah dari Spore. Lain kali kalo aku ke Spore lagi aku tanya-tanya Mbak deh tempat-tempat seru yg gak mainstreamnya hehe. Salam kenal ya mbak 😀

  3. Mamae Citra salam kenal ya, terima kasih sudah mampir ke blog saya. 1-2 hari lalu saya sempat baca2 blogmu mbak cuma belum meninggalkan jejak :oop: . Pas lihat mbak komen di blogku sempat kaget juga hehe.

  4. hallo citra,

    salam kenal kembali ya, trims sudah meninggalkan jejaknya ditempat saya.

    btw beberapa teman saya disini ada yang dari brazil juga lho…

    salam
    /kayka

  5. Salam kenal mbak Citra,
    Terima kasih telah meninggalkan jejak di blog saya.
    Saya akan mengenal lebih jauh melalui posting-posting yang ada di blog mbak ini.

    Salam dari saya di Sukabumi,

  6. Hello happy family, Hi Mak Citra, senang bisa kenalan sama Mak CItra. Tinggal di Spore seru yaaa…friendly place. Baru sekali sih main ke sana. Itu pun dalam rangka tugas kantor. hiks…

  7. Hi Citra, thanks for leaving comment on our Komodo trip with kids. Love your blog too.
    Can I add you to the list on our blog as “Indonesian Family Travel Blogger” ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s